Marketing as a Service

Vi erbjuder MaaS – Marketing as a Service, vilket innebär att du prenumererar på den expertis och kapacitet du behöver inom marknadsföring. Vi stöttar med content produktion, men kan även stötta med bland annat grafisk design, SEO och strategi. Du väljer själv en månadsbudget och kan enkelt skala upp eller ner vid behov.

Att anställa en intern avdelning med de kunskaper och erfarenheter du behöver för att hänga med och utvecklas kan vara utmanande. Det är inte bara kostsamt och tidskrävande, det krävs många specialistkompetenser och de tekniska möjligheterna utvecklas i snabb takt. Då kan Marketing as a Service vara en utmärkt lösning.

Vad innebär Marketing as a Service?

Marketing-as-a-service är en outsourcad marknadsfunktion. Med den här tjänsten får du tillgång till ett team av experter att som hjälper dig att planera och implementera de aktiviteter du behöver. Du behåller fortfarande kontrollen över arbetet, men behöver inte vara involverad i alla detaljer. Teamet tar över hela eller delar av dina behov och du får genast får tillgång till specialistkunskap och personella resurser.

ID16 är en etablerad MaaS-byrå som tillhandahåller smidiga och kostnadseffektiva lösningar för ditt företags marknadsföring. Kontakta oss och ta reda på hur vår MaaS-expertis kan hjälpa dig.

Låt oss hjälpa dig

Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som tillför idéer, hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler. Och som dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.

Om du vill ta ditt Content Marketing-arbete på allvar behöver du framför allt kvalitativt innehåll. Det innebär produktioner och publiceringar som ska utföras systematiskt och regelbundet. Vi hjälper dig hela vägen från idéer till genomförande eller stöttar dig i just de delar där du behöver extra kompetens och kapacitet. 

“Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.”
Leo Burnette

Har du svårt att hinna med?

Många företag upplever ofta att de dras i tusen olika riktningar, vilket gör det svårt att bestämma vad man ska fokusera tid och pengar på. Ofta saknas också tid och resurser för att skapa intressant innehåll. Våra webbredaktörer kan hjälpa dig att utveckla idéer och en innehållsstrategi, att skapa och förädla innehåll – och inte minst – vi hjälper dig att publicera det enligt bästa praxis.

Vi hanterar hela processen från research till publicering

Vi skaffar oss kunskap om din målgrupp, ditt erbjudande, din webbplats och relevanta kanaler. Vi följer bästa praxis för optimering för sökmotorerna. Våra erfarna copywriters hanterar många olika områden, och har förmågan att engagerande och lättsamt förmedla även de mest komplexa ämnen.

Saknar du interna kompetenser?

Vi sätter samman ett team – gärna tillsammans med dina interna resurser – som systematiskt och regelbundet producerar och publicerar ditt innehåll och optimerar dina digitala kanaler:

Många fördelar

  • Med kontinuerligt nytt intresseväckande innehåll driver vi trafik till din webbplats via sociala kanaler och nyhetsbrev, m m.
  • Kvalitativt innehåll och ett flöde av nytt innehåll ger din webbplats bättre ranking av sökmotorerna.
  • Vi utvecklar ditt varumärkes tonalitet och bygger ditt varumärkes auktoritet långsiktigt online.

Content marketing plan

Vi hjälper dig att utveckla en content marketing strategi och göra en redaktionell planering. Här kommer vi överens om målsättningen med arbetet, de ämnen vi ska lyfta fram, vilka material och format ska tas fram och inte minst, vilka kanaler vi bör fokusera på. Hur ska det produceras och när skall det publiceras? Sedan tar vi ansvar för att vår del av arbetet blir verklighet. Med långsiktig planering och koordinering av dina digitala marknadsaktiviteter får du bästa möjliga utdelning.

Intresserad av content marketing?

Är du intresserad av att utveckla din content marketing och få mer avslut? Låt oss förklara de fantastiska möjligheter inbound marketing kan innebära för ditt företag. Om du är nyfiken så bjuder vi på en första förutsättningslös konsultation. Välkommen att höra av dig!

KOSTNADSFRI KONSULTATION >

Intresserad av content marketing?

Är du intresserad av att utveckla din content marketing och få mer avslut? Låt oss förklara de fantastiska möjligheter inbound marketing kan innebära för ditt företag. Om du är nyfiken så bjuder vi på en första förutsättningslös konsultation. Välkommen att höra av dig!