Inbound Marketing

Med sökoptimerat och intressant innehåll hjälper vi dig att väcka dina kunders intresse och stegvis föra dem närmare ett avslut. Ju tidigare vi kan komma in i deras köpprocess dess bättre. Helst redan när de gör sin inledande research.

Med inbound marketing hittar kunderna själva till dig

Det är bara att inse. Det är dina kunder som har initiativet i köpprocessen och de inleder i de flesta fall med en sökning i Google. Därför är relevant och sökbart innehåll i dina egna kanaler ditt viktigaste verktyg för att kunna sälja mer. Inbound Marketing – innehållsmarknadsföring – eller Content Marketing som det också kallas – innebär att du förser din målgrupp med artiklar, tips och råd, inspiration och kunskap. På så vis bygger du en närmare relation mellan dem och ditt varumärke.

Genom att använda Inbound Marketing  hjälper vi dig att skapa kvalificerade leads, stärka ditt varumärke och öka försäljningen med engagerande innehåll vid rätt tidpunkt till rätt person. Detta är en av de mest effektiva metoderna för att öka dina intäkter och stärka ditt varumärke.
 
Vi hjälper dig att producera och genomföra Inbound Markering kampanjer med mätbara resultat som vår främsta prioritet. Vi skapar innehåll som blogginlägg, videos och e-böcker, för att attrahera rätt personer och driva dem längre ner i säljtratten och närmare ett köpbeslut. Nyhetsbrev, landningssidor, sociala medier, externa bloggar med mera  är utmärkta hjälpmedel för att leda intresserade besökare till din webbplats. Men avgörande är förstås att du har något riktigt intressant att bjuda på när de väl hittar dit. 

Vi hjälper dig att generera fler heta leads

Vårt arbete fokuserar på kvalitativt innehåll – och navet för detta är din webbplats. Där kan vi enkelt och naturligt låta besökarna bekanta sig med ditt varumärke och dina produkter. Vårt jobb är att se till att de gör det du önskar. Vi utvecklar call-to-actions och ser till att text och design framhäver dina konverteringsmål. Vi analyserar löpande och optimerar för fler konverteringar samt hjälper dig att generera leads och att få större utdelning för din budget.

“As marketers, we should be changing the mantra from always be closing, to always be helping”.
Jonathan Lister
LinkedIn

Vi utvecklar en content marketing strategi

För att komma igång och arbeta effektivt med Content Marketing så behöver några grundförutsättningar finnas på plats. En innehållsstrategi hjälper oss att fokusera på rätt målgrupper, och att styra tid, pengar och resurser dit det ger mest effekt. Dessutom analyserar vi vilka sökord och sökordsfraser som ska ligga till grund för textinnehållet.

Content marketing plan

När strategin tagit form behöver vi göra en redaktionell planering. Här bestämmer vi tillsammans vilka ämnen vi ska berätta om, vilka format som ska tas fram, vilka kanaler ska vi använda, hur ska det produceras och när skall det publiceras? Vi hjälper eller stöttar dig i planeringen och vid behov även med att skapa nytt innehåll. Med långsiktig planering och koordinering av dina digitala marknadsaktiviteter får du bästa möjliga utdelning.

Content Marketing

Intresserad av content marketing?

Är du intresserad av att utveckla din content marketing och få mer avslut? Låt oss förklara de fantastiska möjligheter inbound marketing kan innebära för ditt företag. Om du är nyfiken så bjuder vi på en första förutsättningslös konsultation. Välkommen att höra av dig!

KOSTNADSFRI KONSULTATION >

Intresserad av content marketing?

Är du intresserad av att utveckla din content marketing och få mer avslut? Låt oss förklara de fantastiska möjligheter inbound marketing kan innebära för ditt företag. Om du är nyfiken så bjuder vi på en första förutsättningslös konsultation. Välkommen att höra av dig!