SEO

Nio av tio köp startar i Google och konkurrensen om synlighet är stenhård. Om din webbplats inte rankas högt så gör den ingen nytta. Vi hjälper dig med analys, on- och off-line optimering, samt att skapa sökvänligt innehåll. Allt för att förbättra din placering i sökmotorerna och ge dig fler affärer.

“If you have more money than brains, you should focus on outbound marketing. If you have more brains than money, you should focus on inbound marketing.”
Guy Kawasaki

Google Ads vs SEO

Kan SEO ersätta Google Ads? Vilken metod ger dig snabbaste resultatet? Och vad lönar sig bäst i längden? ID16 rätar ut frågorna som många ställer sig.

SEO-strategi

En sökordsanalys är första steget i varje sökstrategi för att identifiera de mest relevanta och lönsamma sökorden för ditt företag. Vi tittar på sökvolymer och hur du och dina nyckelkonkurrenter presterar i sökmotorerna. Allt för att säkerställa att din webbplats är optimerad för just de sökord och fraser som din målgrupp söker efter. Vi ser också över webbplatsens metadata och tekniska prestanda och sammanställer en plan för konkreta förbättringar.

Optimering av din webbplats

Din webbplats behöver högkvalitativt innehåll som ger värde för besökarna och svarar på deras frågor. Vi förädlar dina texter och ser till att de blir optimerade för dina sökord på ett naturligt sätt. Vi ser också över dina metadata och optimerar sidtitlar, meta-beskrivningar, bildtitlar, med mera. Titlar och meta-beskrivningar är två av de viktigaste elementen för bästa möjliga sökresultat.

Rapportering och analys

Vi tillhandahåller regelbundna rapporter om din webbplats prestanda, inklusive trafik och sökordsrankning, så att du kan följa dina framsteg och fatta välgrundade beslut. Vi hjälper dig att tolka analysen och ger konkreta rekommendationer, samt att prioritera vilka åtgärder som för stunden ger mest affärsnytta.

Intresserad av hjälp med SEO?

Vill du förbättra placeringen i sökmotorerna och få fler avslut? Vi  bjuder gärna på en första förutsättningslös konsultation. Hör av dig!

KOSTNADSFRI KONSULTATION >

Intresserad av hjälp med SEO?

Om du är intresserad av att utveckla din SEO och få högre ranking i sökmotorerna så erbjuder vi en första kostnadsfri konsultation. Här undersöker vi de möjligheter förbättrad SEO kan innebära för ditt företag. Välkommen att höra av dig!