Copywriting

Kämpar du för att skapa säljande och inspirerande innehåll till din webbplats och andra kanaler? Med dåligt utformade texter riskerar du låg trafik, hög bounce rate och förlorad försäljning. Dessutom skadar det din sökmotorrankning och vilket gör det svårt att hitta din webbplats online. Men med hjälp av en professionell copywriter går du inte miste om viktiga möjligheter att engagera och konvertera din målgrupp.

Copywriting är försäljning

Oavsett om det är offline, online, video, nyhetsbrev eller via sociala medier; copywriting handlar om att uttrycka sig så att människor klickar, ringer, eller köper. Vårt mål är att hjälpa dig att driva affärer och omvandla dina leads till betalande kunder. Vi använder beprövade tekniker för att skapa övertygande innehåll som framhäver det unika värdet av dina produkter och tjänster, adresserar din målgrupps problem och invändningar och inspirerar dem att agera. På så vis hjälper vi dig att uppnå dina affärsmål och att driva konkreta resultat.

Copy för konvertering

Oavsett om du behöver landningssidor, artiklar, blogginlägg, produktbeskrivningar, kundrekommendationer, pressreleaser eller någon annan typ av innehåll, kan vi leverera kvalitativt innehåll som konverterar. Därför ser vi till att förstå dina affärsmål och din målgrupps preferenser för att skapa innehåll som talar direkt till deras behov och intressen.

Du behöver ett kontinuerligt flöde av bra innehåll

Även om din webbplats är helt optimerad behöver du fortfarande en ständig ström av intressant innehåll för att hålla den aktuell och engagerande. Vi hjälper dig att skapa texter skräddarsydda för ditt varumärke och dina potentiella kunder. Texter som inspirerar till köp och som förbättrar din placering i sökmotorerna.

Erfarenhet av många branscher

Våra erfarna skribenter har förmågan att skriva engagerande, inspirerande och övertygande inom många olika specialområden för såväl konsumenter som professionella kunder. Exempelvis har vi stor erfarenhet inom:

 • Teknik
 • Bygg och inredning
 • Medicin
 • Retail
 • Fordon
 • Turism och besöksnäring
 • Rekrytering och bemanning, m m

SEO copywriting

Vi använder ett datadrivet tillvägagångssätt för att säkerställa att ditt innehåll blir optimerat för sökmotorer och hamnat högt i sökresultaten. Vi optimerar ditt innehåll så att det inte bara är engagerande och lättläst för dina besökare, utan också relevant för de sökord som dina kunder söker på. Vi använder en mängd olika tekniker för att skapa optimerat innehåll, inklusive sökordsanalys, optimering av sidtitlar och meta descriptions, döpning av bilder och länkar, och användning av relevanta interna och externa länkar.

Strategi och koordinering

Vi koordinerar även produktionen av innehåll med dina andra behov, som era nyhetsbrev och sociala kanaler. Vi hjälper dig även att vässa ditt befintliga innehåll och se till att det är optimerat för effekt, läsbarhet, och SEO. Vi hjälper dig gärna att skapa en effektiv content strategi som talar direkt till din målgrupp och levererar konkreta resultat till ditt företag.

“Nobody reads ads. People read what interests them. Sometimes it’s an ad.”
Howard Gossage

Innehåll som svarar på dina kunders frågor

Vi kan hjälpa dig att övervinna dina utmaningar och skapa innehåll som verkligen resonerar med din målgrupp. Kolla in våra uppdragsexempel och kundrekommendationer för att se de resultat vi har levererat för andra B2B-kunder. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig att ta din online-närvaro till nästa nivå.

Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer om våra copywriting-tjänster och föreslår hur vi kan hjälpa ditt företag till bättre affärer!

Vill du veta mer?

Låt oss titta på möjligheterna att utveckla er content marketing. Vi erbjuder en första förutsättningslös konsultation. Hör av dig!

KOSTNADSFRI KONSULTATION >

Behöver du hjälp med copy?  

Bra copy ska inte bara vara läsvärd och inspirerande. Den ska även uppmuntra dina besökare att ta nästa steg i köpprocessen under sitt sökande efter svar och lösningar. Hör av dig så tittar vi konkret på vad vi kan hjälpa till med.

  Utvalda av DesignRush

  ID16 är utvalda av DesignRush på topplistan över kommunikationsbyråer inom Copywriting. DesignRush är en B2B-marknadsportal som förmedlar uppdragsgivare med byråer genom rankningslistor, utmärkelser och rekommendationer för granskade projekt.