Vill du vässa ditt varumärke?

Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i ditt varumärke och din marknadsföring? Välkommen till ID16!

Kontakta oss

Adress

Förfrågan

Vi är ID16

Vi är en vältrimmad arbetsgrupp med hög kompetens och ambitionsnivå. Vi har lång erfarenhet som kommunikationsstrateger, projektledare och kreatörer. Erfarenheterna har vi hämtat från arbete med en mängd varumärken inom så skilda branscher som bygg & inredning, teknik, medicin, mode, köpcentrum m m. ID16 grundades 1993 och har genomfört mer än tvåtusen framgångsrika kommunikationsprojekt.

Image module
Image module
Image module
Image module

Vi vill lära känna dig

Faktum är att vi insisterar på det. Innan vi initierar något projekt tar vi oss tid att förstå dig, ditt företag, dina konkurrenter och framför allt dina kunder. Denna fas är ett nödvändigt steg för att lägga grunden till det vi ska bygga på.

Strategin bildar grunden för allt vi gör
Innan vi sätter pennan till papperet ägnar vi mycket tid på att bara lyssna på vad dina mål, planer och drömmar kan vara. Och vi ser gärna att du drömmer stort. De insikter som vi samlar under denna upptäcktsprocess bildar spelplanen. Härifrån arbetar vi tillsammans med dig för att utforma “den stora idén” som kan lägga grunden för din framgång.
Mätning och optimering
Vårt mål är att leverera resultat och skapa lönsamhet för våra kunder. Därför tror vi på vikten av mätbara resultat och försöker alltid hitta tydliga nyckeltal i alla våra projekt. Från det ögonblick ett projekt lanseras övervakar vi resultaten och anpassar möjliga parametrar baserat på prestanda.
Ständig vidareutveckling
Bara för att ditt projekt har lanserat betyder inte att vi slutar jobba för dig. Vi söker alltid efter sätt att förbättra resultaten för våra kunder. Digital marknadsföring kräver uthållighet och konsekvens. Din webbplats och dina digitala kanaler behöver ständig kärlek för att nå sin fulla potential. Låt oss bli din partner på den resan.

Dina kontaktpersoner

Förutom vår egen personal arbetar vi sömlöst med ett omfattande nätverk av specialister. Vi kan därmed skräddarsy arbetsgruppen med handplockade personer för varje uppdrag. Det ger dig hög kvalitet och service, kostnadseffektivitet och snabbhet. Vår flexibla organisation möjliggör att såväl mindre som större uppdrag alltid utförs med samma personliga engagemang och kvalitet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kenneth_Sundstrom_Id16

Kenneth Sundström

Senior projektledare och strateg

Kenneth är kommunikationsstrateg och projektledare. Han är specialist på hur man bygger långsiktigt lönsamma varumärken via digitala kanaler. Kenneth är grundare till byrån med en tidigare bakgrund som marknadsförare och Marcom Manager på flera internationella företag.

Vill du ta ditt varumärke och din digitala kommunikation till en ny nivå så är du mycket välkommen att kontakta Kenneth för ett förutsättningslöst möte.

kenneth@id16.se
Tel: +46 8 545 515 01
Linkedin

Christina_Chen_Id16

Christina Chen

Senior Art Director, ux-strateg och konceptutvecklare

Christina är en mycket idérik och stilsäker designer och konceptutvecklare. Hon ligger bakom många framgångsrika varumärkesprojekt med grafiska identiteter, webbplatser och inredningskoncept. Som Art Director med lång erfarenhet av såväl digitalt som offline arbetar hon cross media och bygger starka varumärken över alla kanaler. Om du så önskar kommer Christina att utvidga och utmana dina åsikter om trender och design och förbättra ditt varumärkes design i alla avseenden.

christina@id16.se
Tel: +46 8 545 515 02
Linkedin

VÅR FILOSOFI

”If nothing ever changed, there’d be no butterflies”.

När fjärilen slår ut sina vackra vingar har den redan gått igenom flera förvandlingsnummer. Dess resa från ägg, larv och puppa till färdig fjäril brukar vi använda som metafor när vi talar om varumärkesutveckling. För att nå sin fulla potential behöver kanske även ditt varumärke gå igenom en utvecklingsprocess. Vi är gärna din guide på den resan. Genom att definiera själva kärnan i ditt varumärke, ladda det med insikter och kreativitet så förflyttar vi det mot nya utmaningar och förändringar på marknaden. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Och om hur väl det kan löna sig.