Önskar du mer trafik och försäljning?

Välkommen till ID16! En partner som engagerar sig långsiktigt i ditt budskap och din content marketing.

Kontakta oss

ID16 Communication AB

Jag vill veta mera!

  Behöver du hjälp att

  förmedla ditt budskap?

  Vi är en Contentbyrå i Stockholm. Genom åren har vi ansvarat för tusentals framgångsrika uppdrag inom digital marknadsföring och varumärkesutveckling.

  OM-OSS_480x372_1_2
  Image module
  OM-OSS_480x372_3_2
  OM-OSS_480x372_4_2

  Vi hjälper dig från content-strategi till resultat!

  Innan vi presenterar idéer så tar vi oss tid att sätta oss in i dina kunders behov och drivkrafter för att bättre förstå dina utmaningar.

  Strategi & planering
  Innan vi påbörjar ett uppdrag sätter vi oss väl in i dina affärsmål, dina erbjudanden och din målgrupps preferenser. Utifrån de insikter som vi samlar, utvecklar vi idéer och innehåll i nära samarbete med dig.
  Mätning och optimering
  Vårt mål är alltid att skapa lönsamhet. Därför tror vi på vikten av mätbara resultat och försöker alltid hitta tydliga framgångsfaktorer för våra uppdrag.
  Ständiga förbättringar
  Din webbplats och dina digitala kanaler behöver kontinuerlig uppdatering och vidareutveckling. Med aktuella användardata som grund hjälper vi dig att föreslå nästa steg. Vi arbetar agilt, med ständiga förbättringar.

  Kontakta mig!

  Kenneth Sundström

  Content Marketing Specialist | Copywriter | Filmproducent

  Jag har arbetat med kommunikation i drygt 25 år i olika roller, dels som reklambyråchef och tidigare som marknadskommunikationschef på fyra internationella företag.

  Jag arbetar med hela processen från planering till genomförande och uppföljning, och växlar mellan kreativa och strategiska uppgifter.

  En stor del av det dagliga arbetet handlar om ständiga förbättringar av mina uppdragsgivares digitala närvaro. Som copywriter ligger min styrka framför allt i att skriva om lite mer komplexa produkter och tjänster. Dessutom planerar och producerar jag videos, vidareutvecklar och optimerar webbplatser för bättre SEO och konvertering samt arbetar med marknadsföring i sociala medier.

  Under drygt 15 år drev jag en fullservice reklambyrå med 7 anställda, men nu har jag valt att arbeta mer självständigt, med hjälp av ett nätverk av olika specialister; art directors, fotografer, motion graphic designers, ljudproducenter, webutvecklare, med flera. På så vis kan jag skräddarsy ett team för varje enskilt projekt, med minsta möjliga overhead och möjlighet att hantera både mindre och större uppdrag med samma personliga engagemang.

  Är du i behov av någon som kan hjälpa till att både lägga upp kommunikationsstrategin och se till att jobbet blir gjort är du mycket välkommen att kontakta mig.

  Specialiteter

  Välkommen att höra av dig! 

  Mail: kenneth@id16.se
  Tel: +46 708 26 72 94
  Linkedin

  UTVECKLA ETT BRAND SCRIPT

  Låt oss skräddarsy en plan för ditt budskap

  Varje företag behöver en historia som marknadsföringen kan vila på. Ett BrandScript är ett strategiverktyg som använder story telling för att hjälpa ditt företag att connecta med fler kunder. Enligt en tydlig process hjälper vi dig att definiera de olika steg som krävs för att tydliggöra ditt budskap för att skapa kommunikation som verkligen fungerar.