Om oss

Id16 hjälper dig inte bara att utforma dina budskap utan hjälper dig också att skapa historien bakom ditt varumärke. Vi bevakar dina konkurrenter och trender och fungerar som ditt externa bollplank för strategiska kommunikationsfrågor. Allt i syfte att långsiktigt bygga och differentiera ditt varumärke.

Konkret så hjälper dig med research, strategier, idéer, planering och genomförande. Vi arbetar proaktivt och följer även upp resultaten av vårt arbete. Vi har varumärkesstrateger, redaktörer, art directors, researchers, skribenter, fotografer, animatörer m fl som hjälper dig att utveckla ditt varumärke och din kommunikation.

Vi har funnits sedan 1993 och har sedan millenieskiftet alltmer arbetat med strategisk varumärkesutveckling och digital kommunikation. Vi har stor erfarenhet inom så skilda områden som inredning, bygg, detaljhandel, teknik, medicin, kultur med mera.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Kenneth Sundström Id16

Kenneth Sundström. Projektledare och strateg.

Tel direkt: 0708–26 72 94
Epost: kenneth(a)id16.se

 

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.