Nyhetsbrev

E-postmarknadsföring är effektivt för att öka varumärkeskännedom, öka trafik till din webbplats, generera leads och presentera produkter och tjänster. Oavsett om du söker någon som kan se över ditt program för e-postmarknadsföring, en automation-byrå eller helt enkelt vill maximera resultaten av dina marknadsföringsinsatser, finns vi till hands för att hjälpa dig varje steg på vägen. Vårt fokus på innehåll säkerställer att nyhetsbreven skapar intresse, och vår omsorg om design och leverans innebär att nyhetsbrevet kommer att levereras i det mest effektiva formatet. Våra tjänster omfattar planering, innehåll, design och publicering. Genom att utforma dina nyhetsbrev som spännande, viktiga eller intressanta så stärker vi bilden av ditt varumärke.

Vi skapar nyhetsbrev med fokus på bra innehåll

Det krävs goda skäl för att din målgrupp ska prenumerera på ditt nyhetsbrev. Därför vill vi ge läsarna något som icke-prenumeranter missar, som exklusiv information, unika erbjudanden, specialskrivna artiklar och analyser, insidertips och VIP-inbjudningar.

Vi anser att det är viktigt att hitta en balans mellan fakta och underhållning när vi skapar innehållet. När vi segmenterat din adresslista i specifika grupper bestämmer vi den rätta blandningen mellan information, intressant innehåll och marknadsföring. På så vis kan vi hålla läsarna intresserade utan att de upplever innehållet som alltför säljande.

Vi hjälper dig med planering och genomförande

Först utvecklar vi en utgivningsplan. Hur ofta ska nyhetsbrevet komma ut, vad ska de handla om? Hur ska nyhetsbreven hänga ihop med landningssidor och övriga sidor på webbplats, sociala medier etc? Vi startar med att skapa innehåll på webbplatsen och planera vilka call-to-actions som varje klick i nyhetsbrevet ska leda fram till. Sedan tar det kreativa arbetet med utveckla bra innehåll vid. Vi gör research, intervjuar, skriver, fotograferar, filmar, illustrerar och formger efter behov.

“As marketers, we should be changing the mantra from aways be closing, to always be helping”.
Jonathan Lister, LinkedIn

Automatiserad e-post

Genom att synkronisera adresslistan med ditt CRM-system kan vi exakt registrera konverteringar och potentiella möjligheter. Med automatiska mail skapar vi en personligt utformad användarupplevelse. Det kan t ex vara välkomst-mail, bekräftelser, påminnelser och återkoppling på olika triggers vi satt upp på webbplatsen. Ett typiskt exempel är t ex när någon lagt varor i kundkorgen men inte checkat ut. Genom smart teknik kan vi sprida ditt meddelande till ett stort antal potentiella kunder medan vi kontinuerligt finslipar din strategi baserat på detaljerad dataanalys.

Analys och optimering av nyhetsbrev

Genom smart teknik kan vi sprida ditt meddelande till ett stort antal potentiella kunder medan vi kontinuerligt finslipar din strategi baserat på detaljerad dataanalys. Vi mäter och analyserar löpande och ser vad som fungerar bra och vad som kan förbättras. Med hjälp av våra analysverktyg kartlägger vi besökarnas väg från klick till konvertering.

Intresserad av content marketing?

Är du intresserad av att utveckla din content marketing och få mer avslut? Låt oss förklara de fantastiska möjligheter inbound marketing kan innebära för ditt företag. Om du är nyfiken så bjuder vi på en första förutsättningslös konsultation. Välkommen att höra av dig!

KOSTNADSFRI KONSULTATION >

Intresserad av content marketing?

Är du intresserad av att utveckla din content marketing och få mer avslut? Låt oss förklara de fantastiska möjligheter inbound marketing kan innebära för ditt företag. Om du är nyfiken så bjuder vi på en första förutsättningslös konsultation. Välkommen att höra av dig!