Webbredaktörer

Relevant och intressant innehåll i dina digitala kanaler är kanske dina viktigaste verktyg för att sälja mer. Särskilt som de flesta köpprocesser börjar med en sökning på nätet. Om du vill ta ditt Content Marketing-arbete på allvar behöver du framför allt kvalitativt innehåll. Det innebär produktioner och publiceringar som ska utföras systematiskt och regelbundet. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idéer till genomförande eller stötta dig i just de delar där du behöver extra kompetens och kapacitet. 

Låt oss hjälpa dig

Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som tillför idéer, hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och någon som dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser? För dig har vi utvecklat ett koncept där du kan abonnera på din egen externa webbredaktör (eller webbredaktion). Det innebär att vi kommer överens om ett fast månadsarvode och upprättar vi en strategi och plan för det löpande content arbetet.

“Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read.”
Leo Burnette

Har du svårt att hinna med?

Många företag upplever ofta att de dras i tusen olika riktningar, vilket gör det svårt att bestämma vad man ska fokusera tid och pengar på. Ofta saknas också tid och resurser för att skapa intressant innehåll. Våra webbredaktörer kan hjälpa dig att utveckla idéer och en innehållsstrategi, att skapa och förädla innehåll – och inte minst – vi hjälper dig att publicera det enligt bästa praxis.

Vi hanterar hela processen från research till publicering

Vi skaffar oss kunskap om din målgrupp, ditt erbjudande, din webbplats och relevanta kanaler. Vi följer bästa praxis för optimering för sökmotorerna. Våra erfarna skribenter hanterar många olika områden, och har förmågan att engagerande och lättsamt förmedla även de mest komplexa ämnen.

Saknar du interna kompetenser?

Vi sätter samman ett team – gärna tillsammans med dina interna resurser – som systematiskt och regelbundet producerar och publicerar ditt innehåll och optimerar dina digitala kanaler:

  • research och utveckling av nytt innehåll.
  • optimering av befintligt innehåll för förbättrad konvertering.
  • löpande resultatrapportering och strategisk rådgivning
  • foto och videoproduktion
  • grafisk formgivning
  • SEO, SEM

Många fördelar

  • Med kontinuerligt nytt intresseväckande innehåll driver vi trafik till din webbplats via sociala kanaler och nyhetsbrev, m m.
  • Kvalitativt innehåll och ett flöde av nytt innehåll ger din webbplats bättre ranking av sökmotorerna.
  • Vi utvecklar ditt varumärkes tonalitet och bygger ditt varumärkes auktoritet långsiktigt online.

Content marketing plan

Vi hjälper dig att utveckla en content marketing strategi och göra en redaktionell planering. Här kommer vi överens om målsättningen med arbetet, de ämnen vi ska lyfta fram, vilka material och format ska tas fram och inte minst, vilka kanaler vi bör fokusera på. Hur ska det produceras och när skall det publiceras? Sedan tar vi ansvar för att vår del av arbetet blir verklighet. Med långsiktig planering och koordinering av dina digitala marknadsaktiviteter får du bästa möjliga utdelning.

Intresserad av content marketing?

Är du intresserad av att utveckla din content marketing och få mer avslut? Låt oss förklara de fantastiska möjligheter inbound marketing kan innebära för ditt företag. Om du är nyfiken så bjuder vi på en första förutsättningslös konsultation. Välkommen att höra av dig!

KOSTNADSFRI KONSULTATION >

Intresserad av content marketing?

Är du intresserad av att utveckla din content marketing och få mer avslut? Låt oss förklara de fantastiska möjligheter inbound marketing kan innebära för ditt företag. Om du är nyfiken så bjuder vi på en första förutsättningslös konsultation. Välkommen att höra av dig!