Woocommerce+wordpress id16

WooCommerce + WordPress = enkel e-handel

WooCommerce är betydligt mer kompetent än övriga e-handelplugins för WordPress på marknaden. Det har många smarta funktioner som gör det lättare och snabbare att programmera.

Har du redan en webbplats producerad i WordPress, vilket ju väldigt många har, så är steget inte så långt att starta upp en egen e-butik. WooCommerce kan vara det perfekta valet för dig med ett mindre företag som just startar upp e-handelsverksamhet eller för det medelstora företaget som vill kunna erbjuda sina kunder att beställa även på nätet. Vi kan dock konstatera på en gång att WooCommerce inte är valet för dig som primärt tänkt arbeta med e-handel. Har du behovet att koppla produkter, orders och kunder till ditt affärssystem så bör du titta på någon annan mer fullvärdig e-handelsslösning.

”Steget inte så långt att starta upp en egen e-butik. WooCommerce kan vara det perfekta valet för dig med ett mindre företag som just startar upp e-handelsverksamhet eller för det medelstora företaget som vill kunna erbjuda sina kunder att beställa även på nätet”.

Det finns några olika plugins för e-handel för WordPress men ingen har hittills hållit måttet som kvalitativt e-handelssystem för seriösa företag. Ett relativt nytt verktyg som drastiskt förändrat detta och placerar WordPress längst fram som en allvarlig utmanare som e-handelsplattform. Säg hej till WooCommerce!

 

Säg hej till WooCommerce!

WooCommerce är en open source e-handel plugin för WordPress från teamet på WooThemes. Den erbjuder en stabil och säker plattform byggd ovanpå WordPress vilket gör det enkelt att anpassa till dina behov. Plattformen har funnits i snart två år – version 2.0 lanserades i våras – och har redan nått nästan två miljoner nedladdningar. WooCommerce har snabbt blivit en populär e-handel plugin för många digitala byråer, inklusive ID16.
WooCommerce antar en ”freemium”-strategi, vilket innebär att e-handelsmodulen erbjuds helt gratis men några av tilläggen säljs mot en avgift. Denna modell fungerar bra eftersom det ger tillgång till mer komplexa tillägg och funktioner. Dock är grundutförande späckat med funktioner så det är inte säkert du behöver köpa till något alls.

 

Den bästa e-handels plugin som finns för WordPress

Vår erfarenhet av WooCommerce är att det är betydligt mer kompetent och komplett uppbyggt än övriga plugins för WordPress på marknaden. Det är lättare och har många smarta funktioner som gör att det är lättare och därmed snabbare att programmera. Det är väldigt enkelt att komma igång med och helt buggfritt vad vi upplevde. Vi vågar påstå att WooCommerce helt enkelt är den bästa e-handels plugin som finns för WordPress idag.

 

Funktioner (ett urval)

  • Stort urval snygga teman
  • Relaterade produkter
  • Favoriter
  • Topplista
  • Kommentarer och rating
  • Dela-funktioner till sociala medier
  • Responsiv Design

Comments are closed.

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.