Messingen – Referens

Upplands Väsby kommun

”Id16 har utvecklat en stark varumärkesplattform och profilering för destinationen Messingen. De driver vår marknadsgrupp och det löpande marknadsföringsarbetet och har snabbt satt Messingen på kartan.

 ”Id16 förstod att tolka våra önskemål och hade en stark vision för Messingen redan då det var en byggarbetsplats. Det var särskilt inspirerande att arbeta enligt deras varumärkesprocess med arketyper. Det gav varumärket en djupare dimension och ett bra avstamp för arbetet med kommunikationen. Jag har hittills inte stött på någon annan byrå som arbetat på ett liknande sätt.

 ”Id16 förstod att tolka våra önskemål och hade en stark vision för Messingen redan då det var en byggarbetsplats.

Det grafiska konceptet förmedlar på ett utmärkt sätt byggnadens moderna karaktär och dess starka status här i Väsby. Ett konkret exempel på Messingens ökade attraktionskraft är att behörighetskraven till gymnasieskolan redan höjts väsentligt. I det löpande arbetet med att marknadsföra destinationen Messingen arbetar Id16 proaktivt och mycket självständigt. De driver vår marknadsgrupp på ett proffsigt och smidigt sätt och ser till göra verklighet av våra gemensamma visioner.”

JohannesWikman

Johannes Wikman, Kommunikationsstrateg, Upplands Väsby kommun.

 

 

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.