Id16 Molelven koncept

Moelven Eurowand

VARUMÄRKESPLATTFORM – KONCEPT – PRINT

Moelven Eurowand som ingår i norskägda Moelven-koncernen är marknadsledare inom systemväggar till kontor med en marknadsandel på cirka 50 procent av den totala försäljningen av systemväggar i Sverige.

ID16-teamet fick i uppdrag att utveckla en strategisk varumärkesplattform för Moelven Eurowand. Den förnyade bilden av varumärket fick vi sedan uppdraget att konceptualisera och kommunicera via bland annat en omfattande annonskampanj samt en exklusiv produktkatalog.

Mer om bakgrund och varumärkesprocess

 

VAD TYCKTE UPPDRAGSGIVAREN?

Vi valde Id16 för att vi upplevde att de verkligen förstod vår business och våra behov. Vi sökte efter en byrå som kunde hjälpa oss att definiera vårt varumärke och utveckla såväl kommunikationsstrategi och ett nytt kreativt sätt att kommunicera.

”Framför allt är jag oerhört nöjd med hur väl själva processen fungerat. Deras workshops och inspirationsseminarier har utbildat oss och fått oss enade kring en gemensam linje. ID16 har fångat såväl nuläget och vår vilja inför framtiden och lagt en helt ny plattform för vår kommunikation. Nya katalogen har blivit ett fantastiskt lyft och inte minst arkitekterna som vi bearbetar tycker den är jättesnygg och inspirerande. Affärsmässigt är vår nya kommunikationsplattform en mycket viktig pusselbit för att nå våra högt uppsatta tillväxtmål.”

 

Peter

Moelven

Peter Lindberg, vd, Moelven Eurowand.

 

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.