Vi optimerar användarupplevelsen för fler leads och avslut

En partner som engagerar sig långsiktigt i din digitala marknadsföring? Välkommen till ID16!

Kontakta oss

Adress

Förfrågan

Vi är ID16

Som strateger, kreatörer och projektledare har vi blivit specialister på att hjälpa våra kunder med att uppnå sina tillväxtmål. Vår mission är att bygga nära samarbeten som levererar bästa möjliga ROI. Genom åren har vi ansvarat för tusentals uppdrag inom branding, webbdesign och digitala kampanjer.

Image module
Image module
Image module
Image module

Vi vill lära känna dig

Faktum är att vi insisterar på det. Innan vi initierar något projekt tar vi oss tid att förstå dina utmaningar, din marknad och framför allt dina kunders behov och drivkrafter. Denna fas är ett nödvändigt steg för att lägga grunden till effektiv kommunikation.

Strategi & planering
Innan vi sätter igång sätter vi oss väl in i dina affärsmål, dina erbjudanden och din målgrupps preferenser. De insikter som vi samlar under denna upptäcktsprocess bildar spelplanen. Härifrån arbetar vi tillsammans med dig för att utforma konkreta resultat.
Mätning och optimering
Vårt mål är alltid att leverera resultat och skapa lönsamhet för våra kunder. Därför tror vi på vikten av mätbara resultat och försöker alltid hitta tydliga nyckeltal i alla våra projekt. Från det ögonblick ett projekt lanseras övervakar vi resultaten och anpassar möjliga parametrar baserat på prestanda.
Ständig vidareutveckling
När ett projekt är lanserat börjar det riktigt intressanta arbetet. Din webbplats och dina digitala kanaler behöver ständig kärlek för att nå sin fulla potential. Med aktuella kunddata finns fantastiska möjligheter att optimera resultatet. Vi arbetar agilt, med ständiga förbättringar.

Dina kontaktpersoner

Vi är den strategiska och kreativa kärnan som ser till att du får exakt det du behöver. Vi arbetar med ett antal nära partners i ett pålitligt nätverk och kan därmed skräddarsy arbetsgruppen med handplockade specialister för varje uppdrag.

Kenneth_Sundstrom_Id16

Kenneth Sundström

Senior projektledare och strateg

Marknadsstrateg och projektledare. Kenneth är alltid intresserad att förstå sig på kunder och användares behov och drivkrafter och matcha dessa behov med bästa möjliga lösningar. Kenneth har 25 års byråerfarenhet som projektledare, strateg och skribent. Kenneth har tidigare arbetat som Marknadskommunikationschef på fyra internationella företag.

Vill du diskutera nästa steg i er digitala marknadsföring så är du mycket välkommen att kontakta Kenneth.

kenneth@id16.se
Tel: +46 8 545 515 01
Linkedin

Christina_Chen_Id16

Christina Chen

Senior Art Director, ux-strateg och konceptutvecklare

Idéstark, formsäker Art Director och Digital Strateg med stor erfarenhet inom UX och digitala kampanjer. Christina är mycket vetgirig och nyfiken på vad som händer och sker i såväl verkliga livet som i den digitala världen. Om du så önskar kommer Christina att utvidga och utmana dina åsikter om trender och design och förbättra ditt varumärkes design i alla avseenden. Med över tjugo års erfarenhet är hon van att styra planering och design av nya webbplatser till att utveckla framgångsrika content marketing kampanjer.

christina@id16.se
Tel: +46 8 545 515 02
Linkedin

VÅR FILOSOFI

”If nothing ever changed, there’d be no butterflies”.

När fjärilen slår ut sina vackra vingar har den redan gått igenom flera förvandlingsnummer. Dess resa från ägg, larv och puppa till färdig fjäril brukar vi använda som metafor när vi talar om varumärkesutveckling. För att nå sin fulla potential behöver kanske även ditt varumärke gå igenom en utvecklingsprocess. Vi är gärna din guide på den resan. Genom att definiera själva kärnan i ditt varumärke, ladda det med insikter och kreativitet så förflyttar vi det mot nya utmaningar och förändringar på marknaden. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Och om hur väl det kan löna sig.