Vi optimerar användarupplevelsen för fler leads och avslut

En partner som engagerar sig långsiktigt i din digitala marknadsföring? Välkommen till ID16!

Kontakta oss

Adress

Förfrågan

Behöver du hjälp att

förmedla ditt budskap?

Som strateg, copywriter och projektledare har jag blivit specialist på att hjälpa företag med att förtydliga och förmedla sina budskap. Genom åren har jag ansvarat för tusentals framgångsrika uppdrag inom varumärkesutveckling, webbproduktioner och säljande kampanjer.

Image module
Image module
Image module
Image module

Vi vill lära känna dig

Faktum är att vi insisterar på det. Innan vi initierar något projekt tar vi oss tid att förstå dina utmaningar, din marknad och framför allt dina kunders behov och drivkrafter. Denna fas är ett nödvändigt steg för att lägga grunden till effektiv kommunikation.

Strategi & planering
Innan vi sätter igång sätter vi oss väl in i dina affärsmål, dina erbjudanden och din målgrupps preferenser. De insikter som vi samlar under denna upptäcktsprocess bildar spelplanen. Härifrån arbetar vi tillsammans med dig för att utforma konkreta resultat.
Mätning och optimering
Vårt mål är alltid att leverera resultat och skapa lönsamhet för våra kunder. Därför tror vi på vikten av mätbara resultat och försöker alltid hitta tydliga nyckeltal i alla våra projekt. Från det ögonblick ett projekt lanseras övervakar vi resultaten och anpassar möjliga parametrar baserat på prestanda.
Ständig vidareutveckling
När ett projekt är lanserat börjar det riktigt intressanta arbetet. Din webbplats och dina digitala kanaler behöver ständig kärlek för att nå sin fulla potential. Med aktuella kunddata finns fantastiska möjligheter att optimera resultatet. Vi arbetar agilt, med ständiga förbättringar.

Kontakta mig!

Jag arbetar med ett antal nära partners i ett pålitligt nätverk och tar därmed in duktiga specialister när det behövs.

Kenneth_Sundstrom_Id16

Kenneth Sundström

Senior copywriter och strateg

Marknadsstrateg och projektledare. Kenneth är alltid intresserad att förstå sig på kunder och användares behov och drivkrafter och matcha dessa behov med bästa möjliga lösningar. Kenneth har 25 års byråerfarenhet som projektledare, strateg och skribent. Kenneth har tidigare arbetat som Marknadskommunikationschef på fyra internationella företag.

Vill du diskutera nästa steg i er digitala marknadsföring så är du mycket välkommen att kontakta Kenneth. Ambitionen är att bygga nära samarbeten som levererar bästa möjliga ROI.

kenneth@id16.se
Tel: +46 8 545 515 01
Linkedin

UTVECKLA ETT BRAND SCRIPT

Låt oss ta fram en skräddarsydd plan för din kommunikation

Varje företag behöver en historia som marknadsföringen kan vila på. Ett BrandScript är ett strategiverktyg som använder berättelsens komponenter för att hjälpa ditt företag att få kontakt med fler kunder. Vi hjälper dig att identifiera problemet som din kund försöker övervinna, framgången de vill uppleva, misslyckandet de försöker undvika, hur du positionerar dig själv som guiden som kan hjälpa din kund till framgång, m m.