Leva varumärket i organisationen

Har du kapacitet att sälja mer?

ID16 hjälper företag att växa. Det gör vi genom att metodiskt utveckla varumärken och inspirerande kommunikation. Vi kan hjälpa dig hela vägen från att strategiskt utveckla ditt varumärke till att sköta din löpande kommunikation. Att det lönar sig har vi många bevis på.

 

Vi skapar och kommunicerar historien kring ditt varumärke

Alla varumärken som berör oss på ett djupare plan innehåller en historia skapad runt en känslomässigt laddad personlighet. Utan den skulle vi helt enkelt inte kunna ha en emotionell relation till varumärket. I den transparenta värld vi lever i är konkurrerande produkters rationella egenskaper tämligen enkla att jämföra. Då blir berättelsen runt varumärket ofta den enda relevanta faktorn som skiljer varumärkena åt.

Comments are closed.

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.