Digital_Strategy

Digital marknadsföring

Oavsett om det handlar om att skapa nytt innehåll till din webbplats, att bygga ditt varumärkes röst i sociala kanaler, sprida produktfilmer eller annonsera via digitala medier så kan Id16 hjälpa dig att se till att allt hänger ihop. Vi är en digital kommunikationsbyrå som hjälper dig att fördjupa meningen bakom ditt varumärke och implementera detta i dina digitala kanaler.

Webben ger nya och fantastiska möjligheter att nå ut med ditt budskap och här har du allra närmast till en fortsatt relation med din målgrupp.

Vi sätter oss in i dina målgruppers behov och deras sociala medielandskap. Vid behov genomför vi djupintervjuer, fokusgrupper och trendanalyser. Sedan går det så mycket enklare att prata koncept och kampanjbudskap, kanalval, spridning, mål och mätning.

 

Tänk i tre steg

Kännedom – engagemang – ambassadörskap

  • Exempelvis AdWords, Facebook-annonser och digitala nyhetsbrev är effektiva för att skapa kännedom.
  • Nästa steg är att nå engagemang. Det kan vara allt från att klicka på Gilla-knappen till att köpa din produkt.
  • Slut sedan cirkeln genom att låta kunden ge feedback, tipsa vidare, blogga, tävla och ta del av löpande information etc. Förse användarna med rätt sociala verktyg så att de kan fortsätta konversationen kring ditt varumärke. 

 

 

Comments are closed.

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.