Upplevelsestrategi

Design tar allt större del i vårt dagliga liv. I en värld där vi bombarderas av tusentals intryck varje dag, filtrerar vi i allt större grad bort medelmåttighet. Det blir allt viktigare att direkt sticka ut från mängden. Tilltalande design är därför en viktiga differentierande faktor för alla företag.

På Id16 uppskattar vi design som skapar uppmärksamhet, förmedlar ett budskap och berör människor omedvetet. Som ett kommersiellt instrument innebär bra design att du skickar rätt varumärkesbudskap och skapar känslomässiga band med konsumenterna vilket resulterar i lojalare kunder och ökad försäljning.

I allt vi gör försöker vi påverka med slående och tilltalande design, förbättra din kommunikation och samtidigt bidra till att göra världen lite vackrare.

När så mycket av det vi konsumerar är digitalt, kan något konkret och ”riktigt” i dina kunders händer göra stor skillnad. Speciellt när det är vackert utformat. På Id16 har vi även stor erfarenhet av att utforma inspirerande reklammaterial, broschyrer och butikskommunikation. Målet är alltid detsamma, att fånga hjärta och sinne hos varje person som kommer i kontakt med ditt varumärke.

 

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.