Webbredaktörer

Relevant och intressant innehåll i dina digitala kanaler är kanske dina viktigaste verktyg för att sälja mer. Särskilt som 9 av 10 av alla köpprocesser inom B2B börjar med en sökning på nätet. Du som vill ta ditt Content Marketing-arbete på allvar behöver långsiktighet och planering. Vi kan hjälpa dig hela vägen från analys till genomförande eller stötta dig i just de delar där du behöver extra kompetens och kapacitet.

 

Har du svårt att själv hinna med?

Våra webbredaktörer kan hjälpa dig att utveckla idéer, att skapa och förädla innehåll och inte minst med att publicera det efter best practice. Vi skaffar oss kunskap om din målgrupp, ditt erbjudande, din webbplats och relevanta kanaler. Vi följer bästa praxis för optimering för sökmotorerna. Våra erfarna skribenter hanterar många olika områden, och har förmågan att engagerande och lättsamt förmedla även de mest komplexa ämnen. Våra uppdragsgivare finns inom både B2C och B2B och så skilda nischer som detaljhandel, bygg- och inredning, teknik, medicin m m.

 

Vi får det att hända

Kanske vet du exakt vad du behöver? Eller så vill du kanske ha kreativa idéer och hjälp med att planera och prioritera vad som behöver göras. Vi utgår från dina behov och utvecklar en plan för det som ska produceras, vilka kanaler som ska nyttjas, tidplan m m. Vi kommer överens om de ekonomiska ramarna och håller dig kontinuerligt uppdaterad via våra projektverktyg. Sedan tar vi ansvar för att planen blir verklighet.

 

Abonnera på din egen externa webbredaktion

Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som tillför idéer, hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och någon som dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser? För dig har vi utvecklat ett koncept där du kan abonnera på din egen externa webbredaktion.
Många fördelar

 • Din webbplats och andra digitala kanaler uppdateras kontinuerligt med nytt innehåll.
 • Kvalitativt innehåll och ett flöde av nytt innehåll rankas bättre av sökmotorerna.
 • Vi optimerar för förbättrad konvertering.
 • Ett fast arvode förenklar ditt budgetarbete.
 • Långsiktig planering innebär att du slipper ad-hoc lösningar och att ”släcka bränder”.
 • Vi utvecklar ditt varumärkes tonalitet och bygger ditt varumärke långsiktigt online.
 • Komplettera gärna med våra tjänster kring SEO och sökannonsering.

 

Vi sätter samman din redaktion

Vi sätter samman ett team – gärna tillsammans med dina interna resurser – som systematiskt och regelbundet producerar och publicerar ditt innehåll. Våra erfarna redaktörer har bred och djup erfarenhet inom de mest skiftande områden. Vi erbjuder exempelvis:

 • strategisk rådgivning
 • copywriting och journalistik
 • foto och videoproduktion
 • grafisk formgivning
 • SEO
 • publicering enligt best practice på webbplats, sociala kanaler och nyhetsbrev

 

Intresserad att veta mer?

Fyll i formuläret nedan, ring på 08-545 515 01 eller sänd ett mail till info@id16.se så kontaktar vi dig för en förutsättningslös diskussion.

Mitt namn*

Företag/organisation*

Min epost*

Mitt meddelande*

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.