SEO

Sökmotoroptimering, SEO, handlar om att nå så hög ranking som möjligt på de ledande sökmotorerna. Hela 9 av 10 sökningar startar idag i Google. Konkurrensen om synlighet är stenhård. Om din webbadress inte hamnar bland de första sökresultaten kommer största delen av dina potentiella besökare aldrig att hitta till din webbplats.

Idag börjar 9 av 10 köp med en sökning på nätet. Därför är relevant och sökbart innehåll i dina egna kanaler ditt viktigaste verktyg för att kunna sälja mer.

 

Principer för sökmotoroptimering (SEO)

Det finns tre huvudsakliga faktorer som krävs för att säkerställa webbplatsens organiska ranking i sökmotorerna:

  • Att webbplatsen är tekniskt optimerad, d v s kodad med sökmotorvänlig teknik.
  • Att webbplatsen innehåller relevanta sökord (s k on-page-optimering av innehåll).
  • Att webbplatsen har högt förtroende hos sökmotorerna för det aktuella ämnet beror bland annat på mängden och kvaliteten på inkommande länkar, att webbplatsen uppdateras ofta och regelbundet, domännamn, hosting, domänens ålder, laddningshastighet etc.

Id16 hjälper dig att analysera och utveckla din sökmotoroptimering. Vi kan regelbundet analysera din webbplats och ge dig handfasta råd om du vill göra jobbet själv. Vi kan även hjälpa dig praktiskt att SEO-optimera ditt innehåll och att skapa kvalitativa organiska och köpta länkar till din webbplats. Med en optimerad webbplats attraherar du fler besökare och genererar därmed mer affärer.

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.