SEO Copywriting

Innehållet är a och o för såväl dina besökare som för sökmotorerna. Även om din webbplats är tekniskt optimerad behöver du ett flöde av intressant och relevant innehåll till den. Annars kommer ditt SEO-arbete att stagnera. Våra skribenter kan skapa och leverera texter som lockar till läsning, inspirerar till köp och indexeras väl i sökmotorerna för dina viktigaste sökord.

 

 Vi skriver, kodar och lägger till innehåll på din webbplats som:

  • Utgår från sökord och begrepp som är relevanta för din SEO-strategi.
  • Är anpassat till ditt varumärkes tonalitet.
  • Bidrar till verkliga marknadsföringsmål, till exempel att beskriva en produkt eller ett erbjudande eller att utfärda ett pressmeddelande.
  • Är kortfattat eller djupt och utförligt.
  • Följer sökmotorernas riktlinjer för kvalitativt innehåll.
  • Länkar till relevanta sidor på den egna eller andra webbplatser.
  • Är samordnat med ditt övriga flöde av nytt innehåll, t ex digitala nyhetsbrev.

Vår SEO copywriting bygger inte på några hemliga eller mystiska metoder. Det handlar om att skapa effektiva, läsvärda texter som fångar din målgrupps intresse och för dem närmare ett köp.

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.