Sälj och bygg ditt varumärke med nyhetsbrev

Med bra nyhetsbrev kan du utbilda din målgrupp och generera nya affärer. Om de upplever dina nyhetsbrev som lärorika, inspirerande eller underhållande så stärks deras bild av ditt varumärke. Klickar de sig sedan vidare till din webbplats så har de själva tagit sig till nästa steg i sin köpprocess.

 

Vi skapar nyhetsbrev med fokus på bra innehåll

Det krävs goda skäl för att din målgrupp ska prenumerera på ditt nyhetsbrev, och när de väl gör det så måste du se till att leverera. Ge läsaren något som icke-prenumeranter missar, som exklusiv information, unika erbjudanden, bjud på kunskap och analyser, insidertips, VIP-inbjudningar o s v. Ren reklam för dina produkter eller tjänster åker oftast direkt i papperskorgen och upplevs av de flesta som spam. Med kvalitativt innehåll och utformning så höjs även målgruppens förväntningar på kvalitén på dina produkter och tjänster.

 

Vi hjälper dig med planering och genomförande

Först utvecklar vi en utgivningsplan. Hur ofta ska nyhetsbrevet komma ut, vad ska de handla om? Hur ska nyhetsbreven hänga ihop med övrigt content-arbete för webbplats, sociala medier etc. Och innan det blir aktuellt att skapa själva nyhetsbreven behöver vi skapa och optimera effektiva landningssidor på din webbplats som ska konvertera dina besökare till konkreta leads. Sedan tar det kreativa arbetet med utveckla bra innehåll vid. Vi gör research, intervjuar, skriver, fotograferar, filmar, illustrerar och formger. Vi arbetar i huvudsak med Apsis och Mailchimp och hjälper dig även att administrera utskicken och att hantera dina adresslistor m m.

Apsis / Mailchimp

 

Analys och optimering

Genom att mäta och analysera kan vi ständigt lära oss och bli bättre. Genom analys av t ex trafik och konverteringsgrad får vi svart på vitt vad som fungerar bra och vad som kan förbättras. Vi kan även koppla Google Analytics till din webbplats och spåra och analysera besökarnas väg från klick till konvertering.

 

Kostnadsfri konsultation och ett kreativt förslag

Vi bjuder på två timmars konsultation och ett kreativt förslag på hur vi kan hjälpa dig skapa mer effektiva nyhetsbrev.
 

Mitt namn*

Företag/organisation*

Min epost*

Mitt meddelande*

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.