Alcro miljökampanj

Alcro Beckers – Inspirationskampanjer

Sveriges största och trendigaste varumärke inom färg vill inspirera och sprida kunskap kring vad man kan åstadkomma med färg. Vårt runt 15-åriga samarbete har resulterat i en omfattande produktion av inspirerande innehåll, butiksmaterial, kampanjer, utbildningsmaterial, produktprofileringar, utställningsmaterial etc.

Alcro Miljö print

 

Id16 är lyhörda och har lätt att förstå vår verklighet och sätta sig in grundligt i problematik och uppdrag. Kreativt håller materialet hög klass och språk och ton är alltid väl anpassat mot respektive målgrupp.” 

”Alcro har anlitat Id16 till tusentals olika enheter under de senaste 15 åren varav jag har ansvarat för kontakten under dryga fem år. Det har handlat om allt från hela kampanjer till inspiration och praktiska arbetsråd. Att kommunicera kring färg och målning har sina utmaningar. Det är en balansgång mellan behovet att inspirera och att förmedla hur det rent praktiskt och tekniskt går till. Jag tycker Id16 hanterar denna balansgång perfekt. Kreativt håller materialet hög klass och språk och ton är alltid väl anpassat mot respektive målgrupp – konsumenter eller fackfolk. Id16 är lyhörda och har lätt att förstå vår verklighet och sätta sig in grundligt i problematik och uppdrag. Och inte minst, med Id16 flyter projekten alltid snabbt, smidig och effektivt.”

 

Eva Maslov, Print and design manager, Alcro-Beckers

 

Comments are closed.

Kontakta oss

ID16 Communication AB
Tegnérgatan 39, SE-111 61 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 545 515 00
Epost: info@id16.se
Google+

Varför ID16?

ID16 är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling och content marketing. Vill du nå ut, höja användarupplevelsen och skapa engagemang hos dina kunder och användare? Behöver du en partner som engagerar sig långsiktigt i din marknadsföring? Någon som hjälper dig att sätta upp mätbara mål och som kontinuerligt och proaktivt utvecklar dina digitala kanaler? Och dessutom regelbundet rapporterar resultatet av dina marknadsföringsinsatser.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.